Omlouváme se za dočasně omezený provoz z důvodu přechodu na nové eshopové prostředí. Vše pro vás postupně ladíme a děkujeme vám, že máte pochopení.

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Přečtěte si, jak a proč nakládáme s vašimi osobními údaji, jak je zpracováváme a chráníme.

Zásady ochrany osobních údajů na Cottisi.cz

Společnost Cottisi, s. r. o. provozuje e-shop www.cottisi.cz a plně respektuje ochranu vašich osobních údajů. Zpracováváme je a využíváme pouze podle české a evropské legislativy (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:
Cottisi, s. r. o. 
V dolině 1516/1a
110 00 Praha 4 Michle
IČ: 24827703 DIČ: CZ24827703

Společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze ve složce C, vložka 178046.

Jakékoliv dotazy týkající se zpracování a ochrany vašich osobních údajů vám rádi zodpovíme. Kontaktujte nás na e-mailu info@cottisi.cz. 

Proč zpracováváme osobní údaje?

Osobní údaje zákazníků e-shopu cottisi.cz potřebujeme zpracovávat proto, abychom mohli vyřídit vaši objednávku: přijmout objednávku, spárovat ji s platbou, vystavit fakturu, zaslat vám objednané zboží, ev. vyřešit výměnu či reklamaci zboží z vaší objednávky). Právním důvodem pro toto zpracování vašich osobních údajů je právní titul plnění smlouvy. Pro vyřízení objednávky potřebujeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, fakturační a dodací adresa, telefonní číslo, e-mailová adresa.

Pokud jste nám udělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení, zpracováváme osobní údaje pro marketingové účely naší společnosti. Znamená to, že vám zasíláme newslettery s nabídkou zboží, informacemi o akcích, které pořádáme nebo se jich účastníme, a na které vás zveme, slevovými kódy atp. Právním důvodem pro tyto účely je právní titul oprávněného zájmu tvorby nových obchodních příležitostí. Pro tyto situace zpracováváme tyto osobní údaje: jméno, příjmení, e-mailová adresa, údaje o nákupních zvyklostech.

Pokud s námi komunikujete prostřednictvím chatu, kontaktního formuláře či přímého e-mailu, vaše osobní údaje nijak dále nezpracováváme.

 

Přenos osobních údajů

Osobní údaje, které jste nám sdělili, využíváme pouze pro interní potřeby společnosti. Chráníme je před zneužitím a neposkytujeme je třetím stranám, aniž bychom vás upozornili nebo získali váš souhlas. 

Jedinou výjimkou jsou společnosti, jejichž spolupráci potřebujeme pro vyřízení vaší objednávky (např. doprava, platební styk, programátoři) a orgány státní moci. Těmto společnostem osobní údaje v případě potřeby poskytujeme v minimální nutné míře, kterou potřebují pro vyřízení objednávky, fungování e-shopu či jeho další zkvalitňování.

Jedná se především o tyto situace a spolupracující společnosti:

  • zaplacení objednávky online (platební karta, rychlý bankovní převod): pro zpracovatele plateb,

  • doručení zboží: pro dopravce,

  • hodnocení vaší spokojenosti s nákupem: pro webový portál Heuréka,

  • vývoj a správa e-shopu cottisi.cz vč. procesu objednávky: pro externí programátory,

  • v případě nutnosti vyšetřování nezákonného využívání našich služeb nebo pro potřeby soudního řízení: pro orgány vyšetřování trestné činnosti,

  • zasílání obchodního sdělení, po vašem souhlasu: pro společnost, která rozesílku zajišťuje.

Se všemi spolupracujícími poskytovateli služeb máme smluvně ošetřené zpracování vašich osobních údajů v souladu s podmínkami ochrany osobních údajů a platnou legislativou.

 

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem zařízení (počítač, mobilní zařízení nebo jiném přístroji umožňující přístup k internetu), na kterém používáte e-shop cottisi.cz. Pokud je po opuštění našich stránek nesmažete, jsou opět využívány během vašich dalších návštěv. Cookies používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti:

  • uložení předvoleb a nastavení, která umožňují, aby naše webové stránky fungovaly správně,

  • přihlášení a ověřování. Pokud se nechcete stále přihlašovat a odhlašovat, díky cookies nemusíte,

  • zabezpečení. Cookies používáme k odhalování podvodů a zneužití našich webových stránek,

  • analýzy. Pomocí cookies shromažďujeme data pro naše analytické nástroje,

  • marketing. Cookies využíváme pro vyhodnocení našich marketingových kampaní nebo pro oslovení zákazníků,

  • sociální sítě. Některý obsah z našich stránek můžete sdílet s vašimi přáteli.

Navzdory výše uvedenému na základě souborů cookies vás nejsme schopni identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby.
 

Jak odmítnout používání souborů cookies?

Cookies z vašeho počítače nebo z jiného zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v nabídce "Nápověda" vašeho prohlížeče. V takovém případě je ale možné, že se vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně, jejich prohlížení pro vás bude složitější a nebude se vám zobrazovat nabídka výrobků odpovídající právě vašim potřebám.

Budete-li používat naše stránky beze změny nastavení, budeme to považovat za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

 

Využívané analytické nástroje

Statistická data
Pokud využíváte naše webové stránky, shromažďujeme statistické údaje o vaší aktivitě, které dále využíváme ke zlepšení našich služeb.

Google Analytics
Služba, která umožňuje analýzu našeho e-shopu. Je od společnosti Google Inc. („Google“). Informace vygenerované při využívání našeho webu jsou přenášeny na servery společnosti Google, kde jsou následně uloženy. Společnost Google tyto informace využívá k analýze uživatelského chování na našem webu a tuto analýzu nám následně poskytuje.

Sklik, Adwords
Tyto služby jsou marketingové nástroje, které nám umožňují nabízet naše služby novým nebo stávajícím zákazníkům. Poskytují je společnosti Google nebo Seznam. Aby služby fungovali správně, využívají cookies.

 

Dobrovolnost udělení souhlasu

Udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů je zcela dobrovolné a nepodmiňuje žádné jiné plnění ze strany společnosti Cottisi, s. r. o. 

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje získané za účelem realizace vaší objednávky zpracováváme v souladu se zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, § 35, odst. 2, ve znění pozdějších předpisů. Vaše osobní údaje získané na základě dobrovolného souhlasu za účelem zasílání obchodních sdělení zpracováváme po dobu existence tohoto účelu nebo do odvolání vašeho souhlasu.

 

Vaše práva

Vaším přirozeným právem je obdržet informace o vašich datech, které o vás zpracováváme. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování. V určitých případech vám náleží právo na výmaz. Dále jsme povinni vaše osobní údaje na vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce/zpracovatele osobních údajů.

Pokud jste nám dali souhlas se zpracováním vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení, pak máte možnost tento souhlas kdykoliv odvolat buď kliknutím na odkaz v obchodním sdělení (newsletteru) nebo odesláním odvolání souhlasu na emailovou adresu info@cottisi.cz.

Jste-li přesvědčení, že s vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonných norem, máte možnost podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Pokud se chcete zeptat na cokoliv, co se týče zpracování vašich osobních údajů, kontaktujte prosím správce osobních údajů na e-mail info@cottisi.cz.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.